Outside magazine

Amerikanska Outside magasine publicerar ett reportage om Simone Oregone. Världens snabbaste skidåkare. Jag knäppte bilden på honom i Champoluc för precis ett år sedan. Han var inte jätte nöjd att kränga på sig latexdräkten direkt efter middag. Men allt går med lite övertalning.

Vindsurf Stenstrand

Drog ut till Stenstrand Torö idag ihop om att några surfare skulle glida lite på vågorna.
Det var inte så galet höga vågor som jag först trodde det skulle vara men det blev bra bilder på några boys som var ute med segel i alla fall..

Svenska maskinmässan

Den här gången så står jag inte för någon fotografering. Jag fick i uppdrag av grymma art directorn Linda Cayenne som jobbar med Svenska mässan och Maskin leverantörerna att göra en annons/poster för hela eventet som skulle illustrera att maskinerna är påväg att inta Solvalla i sommar till deras ny startade mässa.

Fick bilder av olika kvallitè av dom olika maskin leverantörerna som jag fick försöka trolla med. Själv har jag plåtat himmeln och rökmålnet har jag plåtat från bengaler på Nya Söderstdion och marken är från en grushög brevid skateparken i Nynäs:).. Var lite orolig innan när man inte visste vad man skulle få för bilder att jobba med och hur slutresultatet skulle bli. I efterhand så känner jag mig nöjd..

Sune Karlsson

Sune Karlsson har varit en av världens bästa seglare.
84 år gammal seglar han VM med sina ”junior" gastar i 60-70 års åldern.
Han kan knappt gå eller stå utan sina kryckor.

På tisdagens VM segling i 5,5 så åkte han på två tjuvstarter då han verkligen försökte maxa starten.
Han ställer inte bara upp….Han ska vinna till varge pris också.

Vilken idol!!

Malmstens måleri

Malmstens måleri har gjort en nya hemsida.
Ett kraftag kan det vara men som kan löna sig.

Hur man uppfattas utåt är givetvis en stor del av possitioneringen av ett företag.
Vi ville ha porträttbilder på hemsidan då det kan kännas mera personligt att veta vem man pratar med och inte som IKEA. Man känner att man har en relation. Vi ville ha färgstarkabilder såklart när det handlar om en färgsättare. Enkelt och bra tycker jag.

EuroTransport

Eurotransport är ett väldigt modärnt transportbilföretag med huvudkontor i Kungsängen.
Har fotograferat porträttbilder på personalen samt bilder på kontoret. Ser fram emot att knäppa bilder på dom coola transportbilarna ute på vägarna.

EA FIFA 2016

Glad att få äran att göra Bajens club version cover av Fotbollsgiganten EAs FIFA spel 2016. Messi i all ära som pryder orginalspelet. Men det känns bra att byta ut han mot några sköna söder hjältar. Hörde en röst på EA sm sa at det här var den första cover bilden med en glidtackling. Lite kontigt för mig. Då var det på tiden. Man måste ha lite starka moment på omslaget tycker jag för att slå på rätt strängar hos körarna.

Vi är tillbaka

Kollade på mina gamla inlägg och inser att att jag bara lägger upp bilder på Bajen numera.
Det är kull att plåta åt Bajen och jag jobbar en del med min webb-shop Bajenposters bla.
Man blir lite extra stot när dom blåser på med min bild av Johan Perssson som jag lät kroppsmålas med akrylfärg från lokala konstbutiken. Jag var inte helt säker på hur Persson skulle reagera när jag la fram idèn. Han var lite otippat verkigen pepp. Så det var bara att köra på. Sjukgymnasten Micke Klotz fick äran att måla enligt mina önskemål.

En underbar kväll på jobbet med så mycket glädje runt omkring.

Man har världens bästa jobb!

Omkädningsrum de lux

Sammarbetet med Hammarby fotboll förtskrider. Har hängt upp bilder på samtliga spelare i Bajen på respektive plats i omkädningsrummet i Tele2 arena. Altså jag är i stort sätt uppvuxen i ett omkädningsrum på IP. Men det här nivån är jag inte riktigt van vid. Hammarby fotoboll satsar mycket krut på att helheten måste vara genomgående hög på alla parometrar för att man även ska lyckas på fotbolsplanen. Den här gången tror jag att den kan ta llaget riktigt långt. Kul at få vara med på ett hörn av den resan.

Nicoccino

Under våren har jag jobbat en hel del med ett svenskt nystartat bolag som lanserar en ny nikotinprodukt på den brittiska marknaden till att börja med. Ett intressant nytt patent som inte innehåller tobak och som jag tror kan bli en bra hjälp till många med cravings. Underbart att få plåta både produktbilder och lifestylebilder samt stileben. Fröken Fribrg har stylat.